Autogarnierderij Merckx

Welkom bij Autogarnierderij Merckx

Bekleding van zetels en interieur voor alle auto’s en andere voertuigen

LEES MEER

Familiebedrijf

Autogarnierderij Merckx in Waarloos kan reeds terugblikken op een lange en rijke geschiedenis. Meer dan 40 jaar geleden werd AGM opgericht door Albert Merckx.

Albert was gefascineerd door het vakmanschap, de gedetailleerde afwerking, de materialen, en de vele mogelijkheden van binnenbekleding van auto’s en bekleding van autozetels. Hobby groeide tot passie en dankzij een professionele opleiding Auto-interieur werd het ook zijn vak.

Na een periode als leerjongen en werknemer bij een stoffeerder van voertuigen, startte Albert zijn eigen zaak in Waarloos, deelgemeente van Kontich bij Antwerpen. Autogarnierderij Merckx was geboren.

Nu, ruim vier decennia later, is AGM een bloeiend familiebedrijf. Albert staat nog steeds met dezelfde geestdrift in de werkplaats. Hij kreeg versterking van zijn zoon Mike, die even gebeten is door het herstellen en opnieuw bekleden van het interieur van auto’s, vrachtwagens, caravans en andere voertuigen. Alle administratieve ondersteuning komt van Mikes echtgenote Chris.

Missie

AGM is een van de weinige autogarnierderijen van het land die handwerk op maat leveren. Bij elk project is kwaliteit in materiaal en afwerking het voornaamste doel.

Er wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige stoffen, lederen of skai bekleding. In de uitvoering wordt streng gewaakt over detaillering en nauwkeurigheid bij het aanbrengen van de nieuwe binnenbekleding en het overtrekken van autozetels, boot- of caravankussens, stuurwiel en panelen met bekleding.

Pas als de klant tevreden is, is Autogarnierderij Merckx ook tevreden.

Neem contact met ons op >

Autogarnierderij Merckx - Waarloos - Bekleding zetels voor auto, caravan, boot, vinyldaken cabrio

Over Ons

Autogarnierderij Merckx - Waarloos - Bekleding zetels voor auto, caravan, boot, vinyldaken cabrio

Onze Troeven

  • Het vakmanschap van een expert stoffeerder
  • Ervaring met de meest uiteenlopende bekleding
  • Alles op maat volgens uw noden en wensen
  • De beste materialen in leder, skai of stoffen
  • Complete service met perfecte afwerking

Ontdek al onze diensten voor uw auto en andere voertuigen.

LEES MEER